Υλικά συνταγής
για το σαραγλί
- 800γρ. φύλλο Βυρητού
- 300γρ. βούτυρο
- 400γρ. καρύδι τριμμένο
- Λίγη κανέλα
- 1 φρυγανιά τριμμένη
- 1 κοφτή κ.σ. ζάχαρη
για το σιρόπι
- 400ml νερό
- 120ml γλυκόζη
- 480γρ. ζάχαρη
- Ξυνό 1 κ.γ. στη μύτη
- 2 βανίλιες
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.