Υλικά συνταγής
για την πίτσα
- 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 10 αντζούγιες φιλέτα
- 10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
- 1 κ.γ. κάπαρη
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 φλιτζ. γκούντα
για τη ζύμη
- 3-4 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το ταψί)
για τη σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- ½ κ.γ. ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.