Υλικά συνταγής
- 4 τσιπούρες των 250γρ. – 300γρ.
- ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.