Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
- 1 κιλό αλεύρι
- 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- νερό (όσο πάρει)
για τη γέμιση
- 6 κ.γ. (γεμάτα) φρέσκο βούτυρο
- 9 φέτες ζαμπόν κομμένες στη μέση
- 12 φέτες ντομάτα
- 12 φέτες κασέρι ή ημίσκληρο τυρί
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.