Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
- 6 γιαούρτια αγελάδος παραδοσιακά
- 1 κ.γ. σόδα φαγητού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
για τη γέμιση
- ½ κιλό κιμάς
- 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.