Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πώς μία από τις... χειρότερες μπίρες γίνεται ανάρπαστη!

Πώς μία από τις... χειρότερες μπίρες γίνεται ανάρπαστη!
Όσοι συνηθίζουν στις βραδινές εξόδους τους να πίνουν μπίρα, σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει και τη γνωστή μεξικάνικη Corona – πιθανότατα με μία μικρή φέτα λεμόνι ή λάιμ στο στόμιο του μπουκαλιού. Πολλοί μάλιστα την προτιμούν και ζητούν μόνο τη συγκεκριμένη μπίρα. Έτσι, σε μία εποχή που πολλές εταιρείες του κλάδου αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η Corona επεκτείνεται συνεχώς..

Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν σας λέγαμε ότι η συγκεκριμένη μάρκα μπίρας συγκεντρώνει τις χειρότερες κριτικές;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg Businessweek, στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα ratebeer.com, μετά από 3.200 γνώμες, η βαθμολογία που συγκεντρώνει η Corona είναι μόλις... 1,6 στα 10! Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα Beer Advocate εντοπίζει στην Corona “ξεθωριασμένα αρώματα θείου” και “μέτρια ψημένα λαχανικά”. Αντίθετα, μπίρες όπως η Negra Modelo και η Dos Equis Amber συγκεντρώνουν πολύ καλύτερες κριτικές, δεν είναι όμως τόσο δημοφιλείς.

Τι κάνει λοιπόν τόσο δημοφιλή την Corona; Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Businessweek Κάιλ Στοκ, το μάρκετινγκ.

“Η συνταγή είναι απλή”, υποστηρίζει ο Στοκ, “άμμος, ήλιος και φέτες λάιμ”. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Corona δεν πουλάει μπίρα, αλλά πουλάει “την ιδέα του να πίνεις μία μπίρα ενώ βρίσκεσαι σε διακοπές σε παραλία”. Και, προφανώς, το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Συμπέρασμα; Τελικά το μάρκετινγκ μπορεί να δώσει... επιπλέον γεύση σε ένα προϊόν!
news.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com