Υλικά συνταγής
- 2 ½ κιλά μελιτζάνες
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 150ml ξύδι
- 350ml νερό
- λίγο αλεύρι
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κοφτή κόκκινο πιπέρι γλυκό
- 2 κ.σ. κοφτές ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φλιτζ. καρύδια (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.