Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Έσβησε» ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά  την είδηση θανάτου του γνωστού ηθοποιού, Μπάμπη Γούσια.
Ο άτυχος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.
Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο, Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.
 
«Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα ,το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα, ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα λίγο», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
 
gousiasnew.jpg
Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις-σταθμό στην υποκριτική του καριέρα το «Όταν έχω εσένα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη και «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου. 
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com