Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Έκκληση στους χρήστες του διαδικτύου: Βοηθήστε στον εντοπισμό του Boeing -Ψάξτε από τον υπολογιστή σας για συντρίμμια

Τη συνδρομή των χρηστών του Διαδικτύου ζητούν για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία Digital Globe ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του internet, ώστε να ψάξουν κι αυτοί για πιθανά ίχνη του μοιραίου Boeing.
Συγκεκριμένα, η ιδιότυπη αυτή έρευνα θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Tomnod, χρησιμοποιώντας τις δορυφορικές εικόνες από το Google Earth. Οι χρήστες θα βλέπουν τις περιοχές των ερευνών και στην περίπτωση που εντοπίζουν κάποιο ίχνος, θα βάζουν τα ανάλογα σημάδια -συντρίμμια, σωστική λέμβος, πετρελαιοκηλίδα.
Το εγχείρημα έχει ήδη ξεκινήσει και όπως λένε οι επικεφαλής, η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη, ωστόσο θα χρειαστούν περισσότερες τεχνικές βελτιώσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο.
ΕΔΩ θα μπορέσει κάποιος να βοηθήσει στην αναζήτηση του χαμένου Boeing.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com