Υλικά συνταγής
- 500γρ. πένες
- 5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας
- 50γρ. αλάτι
για τη σάλτσα
- 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες
- 250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη
- 1 ποτήρι γάλα
- ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.