Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
- 500γρ. ριγκατόνι
- 5 λίτρα νερό
- 50 γρ. αλάτι
για τη σάλτσα
- 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή χυμό εμπορίου
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
- ½ κ.γ. κόλιανδρο σκόνη
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 πρέζα κανέλα
- ½ κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλάτι
- 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.