Υλικά συνταγής
- 1 κιλό χταπόδι
- 500γρ. φαρφάλες
- 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 500γρ. ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ
- 1 ποτ. κρασ. λευκό κρασί
- 1 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1-2 φύλλα δάφνης
- 4-5 κόκκους μπαχάρι
- αλάτι
- 5-6 κόκκους πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.