Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
- 3-4 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
για την σάλτσα
- 1 ½ φλιτζ. χυμό από φρέσκιες ντομάτες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδι
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ κ.γ. κοφτό βασιλικό αποξηραμένο ή μερικά φύλλα ψιλοκομμένα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
για τη πίτσα
- 3 φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 6-8 ελιές χωρίς κουκούτσι
- 2 φέτες ζαμπόν πολύ λεπτά κομμένο
- 1 αυγό βραστό κομμένο στα 4
- 3 αγκινάρες τουρσί κομμένες σε χοντρά κομμάτια
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.