Υλικά συνταγής
- 1 κιλό σουπιές
- 1 ματσάκι μάραθος
- 1/2 φλιτζ. ελιές πράσινες μικρές Κρήτης
- 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 500γρ. ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1-2 φύλλα δάφνης
- 4-5 κόκκους μπαχάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.