Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 200γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 ώριμες, φρέσκιες ντομάτες περασμένες από μπλέντερ ή ψιλοκομμένες
- ½ κ.γ. ρίγανη
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 φλιτζ. ζωμός
- αλεύρι για το πανάρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.