Υλικά συνταγής
- 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός
- 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή εμπορίου
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.