Υλικά συνταγής
- 10 πανσέτες
- αλάτι
για τη μαρινάδα
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. λευκό κρασί
- 2 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη (ή 2 κ.σ. αποξηραμένη) ή 2 κλαδάκια φρέσκο λεμονοθύμαρο ή θυμάρι (ή 2 κ.σ. αποξηραμένο)
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- πιπέρι φρεσκοτριμένο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.