Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες ώριμες, φρέσκιες ψιλοκομμένες
- 6 λιαστές ντομάτες κομμένες στα 4
- 3 κ.σ. λάδι από τις λιαστές ντομάτες
- 6 μέτριες πατάτες
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 φύλλο δάφνης
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.