Υλικά συνταγής
- 200γρ. φέτα
- 100γρ. κεφαλοτύρι
- 100γρ. γραβιέρα Κρήτης
- 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
- 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ και επιπλέον 3 φέτες
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.