Υλικά συνταγής
- 1 ½ κιλό ξιφία
- 6-8 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 κ.γ. ρίγανη για τις πατάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε χοντρές φέτες
- 500γρ. χυμό από φρέσκες ντομάτες ή 250γρ. κονκασέ εμπορίου και 250γρ. χυμό ντομάτας
- 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.