Υλικά συνταγής
- 100γρ. γραβιέρα Νάξου
- 100γρ. γραβιέρα Κρήτης
- 100γρ. γραβιέρα Αγράφων
- 100γρ. βικτώρια ή μετσοβόνε
- 100γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
- 10 δαμάσκηνα αποξηραμένα
- 10 βερύκοκα αποξηραμένα
- 10 φέτες συκομαϊδα Κέρκυρας
- 3 κ.σ. καρύδια ψίχα
- 2 κ.σ. αμύγδαλα ανάλατα
- 2 κ.σ. φουντούκια
- μερικά κρακεράκια
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.