Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ουπς! Έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό;

Αν σας έπεσε λίγο πιπέρι παραπάνω στο φαγητό κατά την ώρα του μαγειρέματος, προς θεού μην πετάξετε το φαγητό. Υπάρχει ένα τρικ για μειώσετε την ένταση του!
Προσθέστε απλά λίγο χυμό λεμονιού πριν αποσύρετε το φαγητό από τη φωτιά. Αφήστε το να πάρει 1-2 βράσεις και εν συνεχεία κατεβάστε την κατσαρόλα από το μάτι.

Μια άλλη λύση είναι να ρίξετε λίγο λευκό ξύδι ή ξύδι από μηλίτη και το «κάψιμο» του πιπεριού θα εξουδετερωθεί.

Αν τώρα κάνατε το λάθος να φάτε φαγητό με πολύ πιπέρι, μην πιείτε νερό γιατί η κατάσταση θα χειροτερέψει. Πιείτε μόνο λίγο γάλα ή φάτε ψίχα ψωμιού.

Ομάδα neadiatrofis.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com