Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Goran Tomasevic - Aυτός είναι ο κορυφαίος φωτογράφος του 2013 σύμφωνα με το Reuters ( photos)

Ο Goran Tomasevic του Reuters είναι ο φωτογράφος της χρονιάς που έφυγε σύμφωνα πάντα με τον Guardian. Εδώ και 20 χρόνια, ο Goran καλύπτει πολεμικές συρράξεις από την πρώτη γραμμή. Είτε πρόκειται για το το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αίγυπτο ή τη Συρία.
Με τον φακό του έχει αποτυπώσει σκληρές εικόνες πόνου, απελπισίας και φρίκης. Αλλά και τη χαρά της ζωής και της επιβίωσης που βγαίνει μέσα από τις χειρότερες κακουχίες.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του από την ένοπλη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Westgate στο Ναϊρόμπι της Κένυας τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και τις αιματηρές συγκρούσεις από τον πόλεμο της Συρίας. Λήψεις που του χάρισαν και την πρώτη θέση.









 
Ο φωτογράφος φωτογραφίζεται:

 
eirinika.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com