Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Eλληνίδα καλλονή που κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες καθόταν στο ίδιο θρανίο με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ -Τι λέει για το ειδύλλιό τους [εικόνες]

Για το ειδύλλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της σημερινής δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον όταν ακόμη ήταν φοιτητές μίλησε η Ελληνίδα συμφοιτητριά τους Ελισάβετ Κατσαμάκη η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο.
Η μελαχρινή καλλονή η οποιά μεσουρανεί στις διεθνείς πασαρέλες φοίτησε στο ίδιο κολέγιο με το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας. Οταν η Ελισάβετ Κατσαμάκη ξεκινούσε τις σπουδές της στα οικονομικά στο St Andrews, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ολοκλήρωναν τις σπουδές τους στο ίδιο κολέγιο.
Οι παρέες τους, όμως, ήταν κοινές και όπως αναφέρει το μοντέλο συναντιούνταν συχνά. «Ηταν πολύ απλοί και θυμάμαι πως ήταν πολύ ερωτευμένοι. Είχα ζήσει από κοντά αυτό το ειδύλλιο», προσθέτει μιλώντας στη realnews.gr. 
Το «κορμί» στις διεθνείς πασαρέλες έχει ελληνικό όνομα
Η 26χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη, μία από τις πλέον καταξιωμένες Ελληνίδες στο διεθνή χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Μετά τις σπουδές της στα οικονομικά και αφού δούλεψε για λίγο πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει, γύρισε την πλάτη στις τράπεζες και τις οικονομικές αναλύσεις, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στη μόδα, απόφαση η οποία τη δικαίωσε. Επειτα από σκληρή δουλειά, η Ελισάβετ έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχον συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com