Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ!



Υπάρχουν πολλές πιθανότητες μετά και την ατμοσφαιρική διαταραχή με ψύχος που χτύπησε και χτυπάει την βόρεια Αμερική, να απειληθεί και η Ευρώπη μετά τα μέσα του μήνα, με δριμύ ψύχος και πολλά χιόνια.

Το τμήμα της Ευρώπης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να έχει πολύ κρύο με πολλά χιόνια, είναι το ανατολικό της τμήματα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Τα τελευταία προγνωστικά μας στοιχεία, θέλουν πολύ ψύχος να συγκεντρώνεται στην Σιβηρία προς τα μέσα του Ιανουαρίου, το οποίο ψύχος, θα εκτοπιστεί κυρίως μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, πιο νότια προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο ακόμα δεν είναι σίγουρο και σας το επισημαίνουμε σε κάθε άρθρο μας, ωστόσο επειδή οι πιθανότητες είναι πολλές, σας το αναφέρουμε για να το γνωρίζεται. Τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού πάντως ακόμα δεν δείχνουν κάτι για την περιοχή μας ακόμα και για μετά τα μέσα του Γενάρη, ωστόσο εμείς για ακόμα μία φορά προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε πέρα από τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού και να σας αναφέρουμε ότι φαίνεται κατά πάσα πιθανότητα αρκετό κρύο και αρκετά χιόνια.

Πάντως τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, τα πάνε πολύ άσχημα στις προβλέψεις τους για την χώρα μας, εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι που μας δίνει και άλλες πιθανότητες ότι κάτι αρκετά χειμωνιάτικο έρχεται στην χώρα μας μετά τα μέσα του μήνα, μιας και τα μοντέλα δεν δείχνουν τίποτα, κάτι που μας παραξενεύει. Θα δούμε λοιπόν και μετά τις 10 Ιανουαρίου, αν δικαιωθούμε για άλλη μία φορά στις προβλέψεις μας και στις επιφυλάξεις μας με τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com