Υλικά συνταγής
για τα μάφινς
- 125γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 100ml. χυμός πορτοκάλι (φυσικός)
- 50ml. γάλα
- 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 βανίλια
- 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
για την επικάλυψη
- 125γρ. κουβερτούρα
- 1 κ.σ. μαργαρίνη
- 50ml. γάλα
για το στόλισμα
- κουβερτούρα τριμμένη πολύχρωμη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.