Υλικά συνταγής
- 6 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού ή σπαλομπριζόλες)
- 1 κ.σ. ή 1 κλαδάκι δενδρολίβανο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
για τον πουρέ
- 1 κιλό πατάτες
- 1 φλιτζ. γάλα
- 4 κ.σ. βούτυρο
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.