Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 500γρ. κιμάς χοιρινός
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα)μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
- ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ελαιόλαδο για το τηγάνι
- 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.σ. κοφτό πιπέρι
για τη σάλτσα
- 2 ποτήρια χυμό από ντομάτα φρέσκια
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο από το τηγάνισμα των κεφτέδων
- 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
- ⅓ κ.γ. πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.