Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δείτε το Μανχάταν με 15 πόντους χιόνι σε 37 δευτερόλεπτα!

Δείτε το Μανχάταν με 15 πόντους χιόνι σε 37 δευτερόλεπτα!


Η κακοκαίρια που χτύπησε τις ΗΠΑ έφτασε και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που διαρκώς ανέβαζαν ένταση, είχαν ορατό αποτέλεσμα, που αποτυπώθηκε άριστα και αμιγώς καλλιτεχνικά σε ένα υπέροχο timelapse βίντεο, το οποίο αξίζει να δείτε.
Σε fast forward, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το Μανχάταν να καλύπτεται από 15 εκατοστά χιόνι μέσα σε μόλις 37 δευτερόλεπτα.
Ταυτόχρονα, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι ο δρόμος δεν έκλεισε ούτε ένα λεπτό και τις τιτάνιες και επίμονες προσπάθειες των υπαλλήλων του δήμου και της πολιτείας, με σκούπες, υδροφόρες και εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες να βοηθήσουν τους πολίτες, αλλά και να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους.
Για την ιστορία, σημειώνεται ότι στα γραφεία του περιοδικού Time στη Νέα Υόρκη, ο αρχισυντάκτης Τζόναθαν Γουντς έστησε μία κάμερα με θέα το Radio City Music Call και το Ροκφέλερ Σέντερ τραβώντας χιλιάδες φωτογραφίες μεταξύ 16:30 της Πέμπτης και 10:00 (ώρα Νέας Υόρκης) την Παρασκευή.

Ιδού το αποτέλεσμα:

 news.gr

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com