Υλικά συνταγής
για την τάρτα
- 170γρ. βούτυρο
- 70γρ. άχνη ζάχαρη
- 2 κρόκοι αυγών
- 20γρ. αμύγδαλο φιλέ τριμμένο
- 250γρ. αλεύρι κοσκινισμένο (περίπου)
για τη γέμιση
- 750γρ. κολοκύθα πορτοκαλί ή κίτρινη (καθαρισμένη και κομμένη σε χοντρά κομμάτια)
- 1 φλιτζ. σταφίδες
- 140γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 200ml γάλα
- 2 αυγά
- 25γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 πρέζα αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.