Υλικά συνταγής
- 4 φλιτζ. σπανάκι
- ½ φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 8 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μανιτάρια αγάρικα (agaricus) σε φέτες
- 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.