Υλικά συνταγής
για τη βασιλόπιτα
- 225γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- 6 αυγά
- 1 σφηνοπότηρο κονιάκ
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 4 φλιτζ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
- 1 φλιτζ. γάλα εβαπορέ
- 10 αμύγδαλα φιλέ (περίπου)
για τα γράμματα
- αλεύρι
- νερό
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.