Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
- 500γρ. παπαρδέλες
- 5 λίτρα νερό
- 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
- 2 κ.σ. αλάτι
για το κοκκινιστό
- 1 κιλό μοσχάρι νουά
- 500γρ. χυμός ντομάτας
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- ½ φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί
- 1 ½ ποτήρι νερό
- ½ κ.γ. ζάχαρη (αν ο χυμός ντομάτας είναι φρέσκος)
- 6-7 κόκκους πιπέρι
- 5 κόκκους μπαχάρι
- αλάτι
- 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.