Υλικά συνταγής
- ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους
- ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- ½ πράσο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κυδώνι κομμένο σε κύβους
- 10 κάστανα
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 φλιτζ. χυμό ντομάτας
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κιλό κοκκάρι (κρεμμυδάκια στιφάδο)
- ⅓ κ.γ. μπαχάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.