Υλικά συνταγής
- 1 ζύμη για πίτσα
- 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο
- 6 φέτες ζαμπόν
- ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας
- ⅓ κ.γ. πιπέρι
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι ή 1 καλαμπόκι βραστό
- 1 βαζάκι αγκινάρες τουρσί
- λίγο βούτυρο για το πυρέξ
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.