Υλικά συνταγής
- 1 γαλοπούλα (3-3 ½ κιλά περίπου)
Υλικά για το μείγμα ψησίματος
- 1 πορτοκάλι (ο χυμός του)
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 2 γεμάτες κ.σ. βούτυρο
- ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί
Υλικά για τη γέμιση
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1/3 φλιτζ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. κουκουνάρι
- ½ φλιτζ. σταφίδες
- 5 αποξηραμένα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα, χωρίς κουκούτσι (προαιρετικά)
- 1 ξινόμηλο καθαρισμένο, κομμένο σε ζαράκια
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1/3 κ.γ. μπαχάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.