Υλικά συνταγής
- 440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο
- 1 πρέζα αλάτι
- 320γρ. βούτυρο φρέσκο
- 210γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό μεγάλο
- 1 κ.σ. γάλα
- 2 πορτοκάλια (ξύσμα)
- 2 βανίλιες
- Για το γλάσο και το στόλισμα
- 1½ φλιτζ. άχνη ζάχαρη
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού ή νερό
- 150-200γρ. τρούφα πολύχρωμη (προαιρετικά)
για το γλάσο και το στόλισμα
- 1½ φλιτζ. άχνη ζάχαρη
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού ή νερό
- 150-200γρ. τρούφα πολύχρωμη (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.