Υλικά συνταγής
για το φύλλο
- ¾ κιλό αλεύρι
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
- 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό
για την γέμιση
- 1 κιλό σπανάκι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
- 500γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα (ή πράσο ή κρεμμύδι) ψιλοκομμένα
- 3-4 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- 4 αυγά
- 400γρ. φέτα
- ½ ποτήρι του κρασιού λάδι
- ⅓ φλιτζ. τραχανά (προαιρετικά)
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.