Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
- 6 γιαούρτια αγελάδος παραδοσιακά
- 1 κ.γ. σόδα φαγητού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
για τη γέμιση
- 8 μέτριες πατάτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
- 4 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.