Υλικά συνταγής
- 500γρ. αμπελόφυλλα
- 1 ½ ποτήρι ρύζι γλασέ
- 400γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 400γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 ποτήρια ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 4 λεμόνια (ο χυμός τους)
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- ½ κ.σ. αλάτι
- ½ κ.γ. πιπέρι Δείτε την συνέχεια της συνταγής στο cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.