Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
- 1 πακέτο μακαρόνια Νο1
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτ. κρασιού λευκό κρασί
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια νερό περίπου
- 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
- 2 γαρύφαλλα
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 2 κ.σ./μερίδα μανούρι Κέρκυρας τριμμένο (ή παρμεζάνα) για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι Διαβάστε την συνέχεια της συνταγής στο cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.