Υλικά συνταγής
- 4 φλιτζ. καρυδόψιχα
- 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 5 αυγά
- 200γρ. βούτυρο
- 1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 1 βανίλια
- 1 πορτοκάλι (ο χυμός και το ξύσμα του)
- 1κ.σ. μπράντι
για το σιρόπι
- 2 ½ φλιτζ. ζάχαρη
- 2 ½ φλιτζ. νερό
- ½ λεμόνι (ο χυμός και η φλούδα του)
- 1 ξύλο κανέλας Διαβάστε την συνέχεια της συνταγής στο cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.