Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Joe Strummer στην Ελλάδα, είχε προβλέψει το θάνατό του (σπάνιο video)

Το 2001, σ' ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι νιώθει πλέον έτοιμος να πεθάνει.
Βρήκαμε το σπάνιο αυτό video, στη fb σελίδα ενός πολύ καλού μας φίλου.
Η περιγραφή του είναι σαφέστατη: "Λοιπον, το βιντεο εχει γυριστει στο σπιτι του Savvas The Clash (το ονομα του στο fb), ενας απ τους πολυ μεγαλους fans των Clash απο τη Θεσσαλονικη. Ο τυπος με το καρε στην παρεα ειναι ο Αντωνης Βλαβογελακης (ραδιοφωνικος παραγωγος στον 88.5 Mυλος FM, αργοτερα Star FM και τωρα στον RSO). Μετα τη συναυλια των Mescaleros στο Μυλο της Θεσσαλονικης, ο Strummer πηγε και τα επινε στο καφε του Μυλου, μιλωντας και απαντωντας στις ερωτησεις ολων οσων τον πλησιασαν (ειχα περασει κι εγω...). Κατοπιν, δεχτηκε την προταση των παιδιων που ειναι μαζι του να παει στο σπιτι το συγκεκριμενο για ενα ποτο, μια που, ο ιδιος, δεν ηθελε να κοιμηθει πριν φυγει απ την Ελλαδα. Τοσο απλα, αυτος ηταν ο Joe Strummer..."
Κάπου στη μέση λοιπόν του video, λέει ο Strummer: "έχω ζήσει τη ζωή μου και, αν το θέλεις, είμαι έτοιμος να πεθάνω. Η κόρη μου είναι 18 χρονών".
Ένα χρόνο μετά, στις 22 Δεκεμβρίου του 2002, επιβεβαιώθηκε η... προφητεία του.

πηγή φωτο:wikipedia.org
kamarinia.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com