Υλικά συνταγής
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 200 γρ. γραβιέρα σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- ½ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 50ml. κρασί λευκό ξερό (περίπου 1 σφηνοπότηρο)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.