Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
- 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό)
- 5 λίτρα νερό
- 50γρ. αλάτι
για τη σάλτσα
- 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή κύβους
- 4 αυγά
- ½ φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. βασιλικός αποξηραμένος
- αλάτι
- φρεσκoτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.