Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτός ο λαός θα "κυριαρχεί " το 2100!

Αυτός ο λαός θα "κυριαρχεί " το 2100!
Με βάση το Εθνικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Μελετών της Γαλλίας υπολογίζει ότι το 2100 το ένα τρίτο της ανθρωπότητας θα είναι... Αφρικανοί!

Ο πληθυσμός της Αφρικής θα πενταπλασιαστεί το 2100 και από 800 εκατομμύρια το 2000, θα ανέλθει σε 4.5 δις!

Σύμφωνα με τις μελέτες, πρώτες σε γεννήσεις παγκοσμίως, είναι η Νιγηρία (7,6 παιδιά ανά γυναίκα), η Σομαλία (6,8 παιδιά ανά γυναίκα) και το Κογκό (6,3 παιδιά ανά γυναίκα). Ο μέσος όρος στην Αφρική είναι 4,8 παιδιά ανά γυναίκα, έναντι 2,5 σε παγκόσμιο επίπεδο, πλην Αφρικής.

Σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη, η μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού παρατηρείται στην Ανατολική Ευρώπη (11 εκατομμύρια λιγότεροι άνθρωποι στην Ρωσία και Ουκρανία), αλλά και στη Νότιο Ευρώπη (4 εκατομμύρια λιγότεροι στην Ισπανία, 1 εκατομμύριο λιγότεροι στην Ελλάδα και Σερβία.).

Αντιθέτως, στην Βόρειο και Δυτική Ευρώπη ο πληθυσμός αυξάνεται.

Με βάση τα ανωτέρω το Εθνικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Μελετών της Γαλλίας υπολογίζει ότι το 2100 το ένα τρίτο της ανθρωπότητας θα είναι Αφρικανοί. 
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com