Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού στις 16-18 Οκτωβρίου



Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και τα στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού. Είναι κάτι που σας το είχαμε αναφέρει, δηλαδή ότι μετά την άνοδο της θερμοκρασίας και το καλό καιρό που θα έχουμε, μετά τις 15 με 16 του μήνα, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει άρδην.

Η κακοκαιρία αυτή, θα συνοδεύεται από αρκετές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ιδιαίτερα στη βόρεια, κεντρική και ανατολική, νοτιοανατολική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα τα φαινόμενα θα έχουν μικρότερη ένταση. Τα πιο ισχυρά φαινόμενα με τα ως τώρα στοιχεία μας, φαίνονται στην ανατολική, νοτιοανατολική Ελλάδα.

Οι νότιοι γενικά άνεμοι θα ενισχυθούν πάρα πολύ αγγίζοντας και τα 8 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο και το νότιο Ιόνιο πέλαγος. Δεν θα ρίξουν αρχικά τόσο τη θερμοκρασία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη βόρεια κυρίως χώρας, ωστόσο μετά τις 18-19 Οκτωβρίου φαίνεται σταδιακή πιο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ως τώρα τα πάμε αρκετά καλά στις προγνώσεις μας, ωστόσο για περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το πως θα κυλίσει ο καιρός ως και τα τέλη του μήνα αλλά τόσο και για την επερχόμενη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα μας από τη Τετάρτη 16 ως και τη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, θα σας ενημερώσουμε με νεότερα άρθρα μας τις επόμενες ημέρες αλλά και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΟΥ
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com