Υλικά συνταγής
για τη βάση
400γρ. καρύδι (ψίχα) τριμμένο
2 κ.σ. φυσικό γλυκαντικό στέβια ή ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κανέλα
200γρ. βούτυρο λιωμένο
για την κρέμα
600γρ. τυρί κρέμα
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100ml. κρέμα γάλακτος
⅔ φλιτζ. ζάχαρη άχνη ή φυσικό γλυκαντικό στέβια
½ λεμόνι (ο χυμός του)
για την επικάλυψη
500γρ. φρέσκα σμέουρα (ή κατεψυγμένα)
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη ή φυσικό γλυκαντικό στέβια
2 κ.σ. κονιάκ
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.