Υλικά συνταγής
- 1 ½ κιλό κολιοί (4 ψάρια)
- 1 κιλό κρεμμύδι
- 2 ντομάτες κομμένες κονκασέ
- 1 πιπεριά
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία με το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με κρασί μόλις το κρεμμύδι γυαλίσει κι αρχίσει να παίρνει ελαφρύ χρώμα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τους κολιούς και το νερό. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC, στρώνουμε τα ψάρια σε ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω τα σοταρισμένα υλικά. Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα.
- Σερβίρουμε ζεστά. cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.