Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δραπέτευσε από το φορτηγό που πήγαινε στο σφαγείο!

Αυτό το γουρουνάκι μπορεί να είναι μικρό, είχε όμως τόσο θάρρος και αποφασιστικότητα, που με λίγη τύχη κατόρθωσε να αποφύγει το τραγικό πεπρωμένο, που περιμένει όλα τα ζωάκια του είδους του. 
 
Ο μικρούλης Yoda από τον Καναδά είχε φορτωθεί σε ένα μεγάλο όχημα με προορισμό ένα αγρόκτημα, το οποίο θα τον προετοίμαζε για το σφαγείο.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το γουρουνάκι κατάφερε να δραπετεύσει και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, στο Κεμπέκ. 

"Όσοι οδηγοί ακολουθούσαν το φορτηγό είδαν το γουρουνάκι να γλιστρά από μια τρύπα και να πέφτει από το τρέιλερ" δήλωσε ο αστυνομικός Joyce Kemp.



Η ειδική υπηρεσία έλαβε κλήση για να παραλάβει τον Yoda, ο οποίος τελικά βρήκε καταφύγιο στοWishing Well Sanctuary, μια οργάνωση στο Οντάριο, που σώζει ζώα φάρμας. 

Μετά από ένα καλό και ζεστό μπάνιο και μια επίσκεψη στον κτηνίατρο, ο Yoda μπορεί να κοιμάται ήσυχος...

"Τρελαίνεται να κάθεται στην αγκαλιά των ανθρώπων. Είναι ένας μικρός άγγελος" λέει η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου, Brenda Bronfman.


Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com